Rules

Uit Wiki 4funbabbelchat
Ga naar: navigatie, zoeken

IRC Netwerk Rules

De gebruikelijke IRC regels zijn: (geen flooding/harassing/spamming/hacking) Geen misbruik maken van services (buitensporige nick/channel registration)

Met behulp van dit IRC-netwerk is een aanwijzings, niet een recht.

Wij behouden ons het recht te beëindigen van de verbinding met dit netwerk voor welke reden dan ook.

We proberen te blijven als een redelijk informele mogelijkheid, maar er zijn sommige regels die wij waarderen als u ze zou op volgen!

In het algemeen, als je vriendelijke, tolerant en redelijke bent, krijgt u waarschijnlijk een lange weg zonder enige specifieke kennis op doen van de regels – maar voor het vermijden van twijfel, hier zijn ze.

Hoe behandelen van andere gebruikers:

Om het kanaal een aangename plek voor al onze gebruikers, daarom verwachten we allemaal zo vriendelijk en tolerant mogelijk te zijn.

Wij verzoeken u zich van godslastering te onthouden en dat u respect te hebben op een kanaal waar leden en bezoekers zijn.

Als u vindt dat u steeds gefrustreerd bent met andere gebruikers, raden we u aan neem een moment de tijd om iets anders te doen.

Proberen ervoor te zorgen dat u niet de mensen het gevoel geeft dat je gewoon aan het profiteren bent van – anderen gebruikers terwijl u wacht op een antwoord op uw vragen wachten en zit en zeggenschap merci!.

Hoe omgaan met betogen:

Zoals hierboven vermeld, wij zouden het waarderen als je ernaar streeft om zo vriendelijk en tolerant te zijn.

We raden ook u ook aan om debatten en diepgaande discussies over actuele onderwerpen te vermeiden.

Als u er toch voor kiest om deel te nemen in een gesprek, wij verwachten dan ook van u zo redelijk mogelijk te blijven, en de vaardigheden van de logica en kritisch te denken in het gesprek.

Deze vaardigheden zal serveren u goed in discussie, kunt u efficiënter communiceren en herkennen wanneer anderen minder kunnen omgaan met de waarheid!

Op het tijdstip van actuele:

Wij behouden geen strikte beleid ten aanzien van offtopic chat in het kanaal-de bespreking van backtrack-linux projecten is echter de primaire focus van het kanaal,

Zodat kan worden gevraagd om discussies elders, met name als er locaties op freenode beter geschikt voor hen (zoals #politics of #buttsex) zijn, als er andere gesprekken gaande, of als ze repetitieve of anders gezien door het kanaal personeel als schadelijk is voor de goede sfeer van het kanaal.

Bepaalde dingen worden gezien als specifiek offtopic. Deze onderwerpen bevatten:

Support of aanmoedigen van illegale activiteiten – het zou vanzelf moeten gaan, maar als wij niet aanwezig zijn om te helpen met u verzetje naar de wet of dingen die u niet zou mogen doen.

Dergelijke query's zijn offtopic van het kanaal en van het netwerk in het geheel, en u verwijderd uit het kanaal en/of het netwerk goed te kunnen krijgen. Please don't ask.

Wetten verschillen van land tot land, kanaal OPs kan bepalen of specifieke discussie al niet geschikt zijn voor het kanaal is. Warez/scheuren/zeeschuimer Software-dit zijn ook offtopic voor het kanaal en het netwerk. Please don't ask.

Op te vragen voor hulp

Als je om hulp vraagt, eerste uit thanks! -vragen en de daaruit voortvloeiende discussie over de answer(met) in een samenwerkingsomgeving zijn wat IRC groot makt, en door te helpen en toe te voegen aan de sfeer u kunt profiteren van ons allemaal.

Vinden we vaak dat we leren en veel zelfs van vragen die we al denken te weten en te antwoorden – over mensen, alternatieve benaderingen en koele nieuwe middelen en instrumenten.

Nochtans, als u van plan bent een vraag, wij zouden het op prijs stellen als u zou volgen een paar nuttige richtlijnen om te helpen en u ons, we maken het beste gebruik van onze tijd: doe je onderzoek eerst-het is erg frustrerend als mensen een vraag die vrijwel vragen door ponsen de zoekwoorden in een google-zoekopdracht kan worden beantwoord!

Ook hebben we forums en een wiki die bevatten antwoorden op vele vragen die we dagelijks zien, en het is in ieders voordeel, indien deze activ worden gebruikt voordat het verzoek in IRC komt.• Forum: https://www.4funbabbelchat.nl/

Geef ons het hele beeld-als u voor meer informatie wordt gevraagd, geef dan het nauwkeurig.

Juiste antwoord zal afhangen. Kijken naar dit vanuit een andere hoek, hoe meer we leren over uw probleem, hoe meer dit onafhankelijk voordelen voor ons ook-een groot deel van de ontwikkeling van nieuwe releases is afgeleid van het helpen van anderen met problemen ontdekt met specifieke opstellingen; zelfs als je ons vragen vraagt, kunt u ons iets leren!

Als u het antwoord ergens anders vindt, vertel het ons is niet verplicht, maar als je een antwoord op uw vraag niet vindt maar je het wel elders vindt, kunt u overwegen ons het te laten weten!

Op die manier kunnen wij de volgende persoon met een vergelijkbare vraag helpen.

Het laat ook de mensen weten dat u een antwoord gevonden hebt, of als iedereen onderzoekt doet op de vraag voor u, kunnen ze stoppen.

Wachten op het antwoord niet iedereen in het kanaal is de hele tijd online Voor dat je een antwoord krijgt het kan een paar minuten of zelfs uren, later. Voel je vrij om rond de stok en te chatten, of zelfs andere chatters te vragen het maakt anderen waarschijnlijk vrij om u te helpen! Help ons het opbouwen van een Gemeenschap en vriendelijke security professionals en liefhebbers we zijn niet alleen een helpdesk!

Spam, overstromingen, en verschillende andere vormen van storend gedrag

Spam, overstromingen, gebrek aan respect of verbale aanvallen tegen andere gebruikers, misleidende koppelingen, opzettelijk verkeerde antwoorden, en andere vormen van storend gedrag en niet anders aangegeven zijn ook onwelkom.

Storend gedrag omvat, maar is niet beperkt tot de werking van niet-toegelaten bots, openbare registratie van het kanaal, en scripts zoals die openbaar maken wat uw MP3 speler speelt bijhouden of uw status weg.

Hebt u meer dan 5 regels tekst te plakken, pastebin gebruiken voor uw gegevens en plak de url in kanaal.

Bij het behandelen van het kanaal personeel

Van tijd tot tijd, kan u worden gevraagd om deel te nemen aan gesprekken elders, behandel anderen redelijk, stuur een gesprek in een bepaalde richting, of een aantal andere dingen om te behouden van ambiance en het nut van het kanaal.

Als je een doel hebt van een dergelijk verzoek, wees dan zo redelijk als je kunt, en als u probleem hebt met het, prive-bericht en met het kanaal staflid in kwestie, in plaats van lawaai maken in een kanaal.

Discipline

Herhaaldelijk overtreden van de regels zal veroorzaken kanaal stafleden aan mute (+ q), verbod (+ b), kick, of anderszins verwijderen u uit het kanaal. Dit geldt met name als je gezien bent te worden opzettelijk de regels negeren nadat wij uw aandacht op hen heb getekend.

Vele vormen van storend gedrag, zoals overstromingen of trollen, kunnen leiden tot discipline zonder een waarschuwing. We proberen en vermijden het gebruik van geweld, waar mogelijk, en wij zouden het waarderen als u ons helpen zou bij het nastreven van dit doel!

Als je een omstander terwijl een staflid wordt gedwongen gebruik te maken van zijn of haar bevoegdheden voor channelbeheer, waarderen wij uw begrip en aandacht in afwachting van het einde van het incident, en uw hulp in de SNR zo gunstig mogelijk houden door niet klagen, verslag geven of leedvermaak.

Dit dient om minder aantrekkelijk maken van antisociaal gedrag zoals overstromingen (hoe kleiner de reactie, hoe minder het rendement op het misdrijf), en dus profiteert u, evenals ons!

Met vriendelijke groet Het team Chat Netwerk