Proxy

Uit Wiki 4funbabbelchat
Ga naar: navigatie, zoeken

waarom ben ik hier?

U bent hier hetzij omdat u bent verbannen van het IRC Netwerk, en je bent zoek naar informatie, of u bent gewoon op de website 4funbabbelchat.nl aan het surfen. Als u bent verboden, is het meestal omdat wordt vermeld in een zwarte lijst van de derde we gebruiken u IP: om te identificeren clients met open proxies, trojans, virussen en dergelijke.

Hoe lang duurt het voor ik weer kan verbinden?:

Als je bent verbannen, dan ben je voor 24 uur verbannen. Je moet jezelf verwijderen uit een van de lijsten van de derden u bent door onze veiligheidssystemen zal u toestaan op ons netwerk. Zie hieronder hoe je dat kan doen.

Maar mijn virusscanner zegt ik ben schoon?:

Het zou kunnen zijn dat u een ISP hebt gekregen die eerder werd gebruikt door iemand anders voor misbruik. Als dit het geval is gewoon opnieuw verbinden en maak je geen zorgen.

over Who cares virussen en proxies,?:

Omdat deze worden gebruikt voor misbruik door veel gewetenloze mensen, en hen in staat stellen op 4funbabbelchat om moeilijkheden en leven gemakkelijk te maken voor degenen die misbruiken, spam en anderen lastig te vallen.

Als u verbinding met IRC maakt in deze staat, opent u uw PC naar deze gewetenloze verslaafden om te worden gebruikt als zij dat nodig achten.

door <invoegen-netwerk-hier> en me als open proxy herkend!

Gewoon omdat the~tre groter, of goed bekend, het betekent niet dat ze gelijk hebben. Wij controleren tegen veel meer gerenommeerde lijsten dan de meeste andere netwerken en daarom vinden we meer proxy's gebruikers op de zwarte lijst.

Kan u me niet uit de lijst verwijderen?

Nee dit moet worden gedaan van uit het adres dat wordt vermeld. Kortom, u moet het zelf doen.

Hoe verwijder ik mezelf uit de lijsten zodat ik terug kan connecten op 4funbabbelchat?

U kunt terugkeren naar 4funbabbelchat door een bezoek aan alle URL's die hieronder die worden vermeld in het rood,

en vragen om te worden verwijderd uit hun lijsten. Normaal gesproken is dit gedaan via een onlineformulier geautomatiseerde, of per e-mail in sommige gevallen. Wanneer u het hebt gedaan zodat de derde partijlijst scant soms uw machine opnieuw om te controleren of u nu schoon bent.

Houd er rekening mee als u bent geinfecteerd met een virus, of er een open proxy word uitgevoerd, Moet u een verzoek in dienen u uit deze lijsten te verwijderen, of zij zullen het opnieuw aanbieden!

AUB doe ons niet een e-mail zonder eerst te volgen van de instructies op deze pagina! Wij hebben geen controle over de zwarte lijsten en kunnen ze ook niet verwijderen!

Lijsten bevaten AHBL ahbl.org Open Proxies, DDOS bots, Relays, Scanners, Worms, Mass Mailers and Virus

Opgelet: We gebruiken alleen de secties 'open proxy' van deze lijsten. Negeer geen aanbiedingen met betrekking tot SMTP Relais, open spam relais, of dynamische hostnamen/IP-adressen. In de eerste plaats de maintainers van deze lijsten zullen uw verzoek om te worden verwijderd uit de dynamische ip-adresgroep niet nakomen en ten tweede (te herhalen mezelf) we niet Bekijk dit deel van de lijst hoe dan ook, of we worden verboden.

Ook, houd er rekening mee dat onze proxy scanners een 24-uurs verbod op u stellen zal wanneer ze detecteren dat u een open proxy hebben, en zo goed als deze aanbiedt zoekopdrachten uitvoeren ze ook hun eigen poortscans die op open proxy's controleren zal. Als u zijn verboden en hebben sindsdien gewist uw vermelding van de lijsten of beveiligd uw proxy, u kunt u eigen unbannen door contact opnemen met het team van misbruik en wachten op een oper die u ban weghaald, of u kunt wachten op uw verbod periode van 24 uur.